Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
137 views 6 sec 0 Comment

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο δύτες που αγνοούνταν στην Κάρπαθο

Δημήτρης Κυριακού - 25 Αυγούστου, 2019

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια των δύο δυτών 65 και 30 ετών, με καταγωγή από την Τσεχία και το Ιράν, αντίστοιχα, οι οποίοι αγνοούνταν στην Κάρπαθο. 

 

 

Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 30 και 65 ετών (τσέχικης και ιρανικής καταγωγής), οι οποίοι είχαν μεταβεί το απόγευμα για κατάδυση στη θαλάσσια περιοχή του Σόκαστρου.

Οι δύο δύτες κατέβηκαν σε βάθος 45 μέτρων στον βυθό σε γνωστή σπηλιά, ωστόσο τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν κατά τη διάρκεια της κατάδυσης.

Ένας ακόμη δύτης που βούτηξε μαζί τους αναφέρει πως ρεύματα και θολούρα στον βυθό είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την επικοινωνία με τους δυο άλλους δύτες.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των δυτών συμμετείχαν ένα πλωτό του Λιμενικού Σώματος, παραπλέοντα σκάφη, καθώς και ομάδα ιδιωτών δυτών. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο σημείο μετέβη με αεροπλάνο και ομάδα υποβρυχίων καταδρομών (ΟΥΚ).

 

Πηγή: www.crashonline.gr

Ετικέτες: δύτες, εντοπισμός, Κάρπαθος

PREVIOUS

Συναγερμός στην Κάρπαθο – Αγνοούνται δύο δύτες που βούτηξαν στα 45 μέτρα

NEXT

Αχτσιόγλου: Τιμωρητική για τους εργαζομένους η πολιτική της κυβέρνησης
Related Post
26 Απριλίου, 2019
ΗΠΑ: Τραμπ και Μπάιντεν διαφωνούν για… την ηλικία τους!
11 Μαρτίου, 2021
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Έγκριση προγράμματος στήριξης ελληνικών startup
11 Απριλίου, 2020
Κορωνοϊός-Κίνα: 46 κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο
29 Απριλίου, 2020
Κορωνοϊός-Κομισιόν: Βοήθεια 3,3 δις ευρώ στα Δυτικά Βαλκάνια
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved