Ν. Ανδρουλάκης: Σήμερα το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο

Περιχαρής εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς το κόμμα του βγήκε ενισχυμένο σε ποσοστά στις εκλογές.

Από τα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη, εν μέσω αποθέωσης από συγκεντρωμένους, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ όλους τους πολίτες για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Ο μεγάλος νικητής των εκλογών είστε εσείς. Ο Ήλιος ανατέλλει, μαζί με την ελπίδα, την πρόοδο και την προοπτική για όλους τους Έλληνες. Νικητές είστε εσείς που αγωνιστήκατε απέναντι σε αυτούς που ήθελαν ένα μικρό, υποταγμένο ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο. Η ΝΔ τα τελευταία χρόνια αύξηση τις κοινωνικές ανισότητες, ήταν η κυβέρνηση των λίγων. Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδείχτηκε περιτύλιγμα υποκλοπών και διαφθοράς . Ο μόνος λόγος που δεν τα πλήρωσε είναι ο… χρυσός χορηγός που έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Αλέξης Τσίπρας.

Αυτή η παράταξη έχει χρέος να παλεύει γνήσια για τους πολλούς. Εμείς δεν θα τους απογοητεύσουμε. Είμαι η δημοκρατική παράταξη των αξιών, των αρχών, της Δημοκρατίας. Σήμερα έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να τελειώσουμε με τη διχόνοια και την τοξικότητα» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.