Βελόπουλος κατά Μητσοτάκη: H προσπάθεια του πρωθυπουργού είναι να εξαφανίσει κάθε κόμμα που δεν τον βολεύει

Για προσπάθεια του Κ. Μητσοτάκη να «εξαφανίσει κάθε κόμμα που δεν τον βολεύει, να εξαφανίσει κάθε φωνή που μπορεί να του αντισταθεί» έκανε λόγο ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Λάρισα.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αντιδημοκρατική συμπεριφορά από το να κάνεις νόμο, να αλλάζεις την σύνθεση του δικαστηρίου, ώστε να πετάξεις εκτός κόμματα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Κατά τον ίδιο, μονάχα ο ελληνικός λαός μπορεί να αποφασίσει ποια κόμματα θα πρέπει να είναι στη Βουλή.

Παράλληλα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι στόχο έχει να διαλύσει και την Ελληνική Λύση μετά τις εκλογές, εξηγώντας γιατί υπήρξαν φαινόμενα εσωκομματικών διεργασιών στο κόμμα του.

Μεταξύ άλλων, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, σημειώνοντας πως αλλάζει τις θέσεις του και τις προσαρμόζει στις θέσεις της «Ελληνικής Λύσης».

«Σήμερα ανακάλυψε ο ψεύτης πρωθυπουργός αυτό που του λέγαμε εμείς για την μείωση του ΦΠΑ στα καταναλωτικά προϊόντα. Σήμερα ανακάλυψε τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης, ο ψεύτης πρωθυπουργός, ότι θα δώσει κίνητρα στους εργοδότες για πρόσληψη 10.000 νέων ανέργων χωρίς εργασιακή εμπειρία», τόνισε ακόμα, ενώ ταύτισε τη ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι και τα δύο κόμματα λένε ψέματα στον ελληνικό λαό.

Κριτική επίσης άσκησε στην κυβέρνηση και στην εξωτερική πολιτική που ακολούθησε απέναντι στην Τουρκία

«Η ΝΔ λειτουργεί μειοδοτικά. Υπάρχει συμφωνία όπου από την μία πλευρά «η Ελλάδα θα απέχει από την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, ενώ η Τουρκία θα απέχει από τις παραβιάσεις της διεθνούς νομιμότητας» ανέφερε μεταξύ άλλων.