Γεωργιάδης: Η προστασία του καταναλωτή βασικός άξονας της πολιτικής του υπουργείου Ανάπτυξης

Τις πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της προστασίας του καταναλωτή παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε ημερίδα του ΣΕΒ.

Ο υπουργός συμμετείχε στην ψηφιακή εκδήλωση με θέμα «Προστασία καταναλωτή: η σωστή ενημέρωση όφελος για επιχειρήσεις και καταναλωτές», και ανέπτυξε έναν οδηγό που στόχο έχει την παροχή προσφορών, εκπτώσεων και άλλων δράσεων που θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές.

«Η προστασία του καταναλωτή είναι βασικός άξονας της πολιτικής του υπουργείου καθώς συμβάλει στην προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού και την εμπέδωση εμπιστοσύνης μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Τροφίμων Ιωάννης Γιώτης, τόνισε τη σημασία της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών η οποία βασίζεται στη σωστή ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων.

«Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων προχωράει στη δημιουργία εικονογραφημένου οδηγού για την επικοινωνία των προσφορών και μειώσεων τιμών μέσω οποιασδήποτε καμπάνιας» συμπλήρωσε.