Στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στο Real Group προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στο Real Group προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ

Τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στο Real Group πριν από λίγους μήνες, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Είχε προηγηθεί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας.

«Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης», έγραψε υπουργός στο Twitter.

Με συντονισμένες ενέργειες, η Κρατική Ασφάλεια, έφτασε στη σύλληψη του δράστη, ύστερα από πολύμηνες έρευνες , αφού κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες είναι 27 ετών και έχει σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Κρυβόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας.

Αργότερα, σε μιας ευρείας κλίμακας επιχείρηση, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν στα Προσφυγικά 78 άτομα, ενώ από συμπλοκές έχουν τραυματιστεί 7 αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων σοβαρά, καθώς κατά τη διάρκεια της όλης επιχείρησης, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες.