Μητσοτάκης: Η καλύτερη προετοιμασία εκλογών είναι το πλούσιο έργο το οποίο έχουμε παράγει αυτά τα 3,5 χρόνια | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Μητσοτάκης: Η καλύτερη προετοιμασία εκλογών είναι το πλούσιο έργο το οποίο έχουμε παράγει αυτά τα 3,5 χρόνια

«Η καλύτερη προετοιμασία εκλογών είναι το πλούσιο έργο το οποίο έχουμε παράγει αυτά τα 3,5 χρόνια» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

«Κάποιοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να πουν ότι η σημερινή μου ομιλία ήταν η αρχή της προεκλογικής περιόδου. Τους απαντώ ότι για εμένα η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές του 2023 ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου του 2019. Γιατί η καλύτερη προετοιμασία εκλογών είναι το πλούσιο έργο το οποίο έχουμε παράγει αυτά τα 3,5 χρόνια», τόνισε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.

Όσον αφορά στην υπόθεση των παρακολουθήσεων που συνταράσσει το πολιτικό σκηνικό της χώρας, τόνισε ότι «εξωθεσμικά κέντρα» «δείχνουν τα δόντια τους» και επιδιώκουν την πολιτική ανωμαλία.

«Η διεθνής κρίση γεφυρώνεται με επιδιώξεις άλλων κέντρων που επιδιώκουν τη φθορά της κυβέρνησης. Επιδιώκουν ρήξη στις σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στην πολιτεία και τους πολίτες και τη διαμόρφωση αρρωστημένης κατάστασης», προσθέτοντας ότι «έχουμε ενοχλήσει πολλούς, η δυναμική έχει αφαιρέσει ισχύ από διάφορα κέντρα. Κάποιοι μας “δείχνουν τα δόντια” τους, εμείς οι Νεοδημοκράτες δεν “μασάμε”», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «λάσπη», επισημαίνοντας ότι «συνειδητά μπερδεύουν νόμιμες επισυνδέσεις μιας κρατικής υπηρεσίας ασφάλειας με κακόβουλα λογισμικά, που μπορεί να χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε. Και επιχειρούν να πείσουν, για ποιο πράγμα άραγε; Ότι δεν είχα άλλη δουλειά, από το να ακούω τους υπουργούς μου, τις γυναίκες τους; Τη γραμματέα μου; Ηθοποιούς; Ούτε καν τους πολίτικους μου αντιπάλους;», διερωτήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης.