Θέσεις εργασίας σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας πανελλαδικά και σε αλυσίδα καταστημάτων παιδικών ενδυμάτων (Αττική, Κρήτη) | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Θέσεις εργασίας σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας πανελλαδικά και σε αλυσίδα καταστημάτων παιδικών ενδυμάτων (Αττική, Κρήτη)

Θέσεις εργασίας σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας πανελλαδικά

Μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών & της τεχνολογίας, με καταστήματα, θυγατρικές και συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, αναζητά προσωπικό (κατά την τρέχουσα περίοδο σε: Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Καβάλα, Δράμα, Πάτρα, Πρέβεζα και Αγρίνιο).

Ειδικότητα: στελέχωση εξωτερικής ομάδας πωλήσεων. Ως Family Advisor, ο ρόλος θα περιλαμβάνει: 1) Επισκέψεις σε νοικοκυριά της περιοχής και διερεύνηση των αναγκών της οικογένειας, 2) Εντοπισμό ευκαιριών πώλησης, 3) Ενημέρωση για τις συνολικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία (σταθερό, κινητό, ρεύμα, TV), 4) Καταγραφή του ενδιαφέροντος και επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, Bonus αποδοτικότητας & συνεχής εκπαίδευση.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@dypa.gov.gr με την ένδειξη στο θέμα “Κωδικός θέσης 84” και τον επιθυμητό τόπο παροχής εργασίας. Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

Θέσεις εργασίας σε αλυσίδα καταστημάτων παιδικών ενδυμάτων (Αττική, Κρήτη)

Εταιρεία με πάνω από 45 επιτυχημένα χρόνια στον χώρο του παιδικού ενδύματος, αναζητά υποψήφιους με ενδιαφέρον για τις πωλήσεις και τη μόδα και αγάπη για τα παιδιά, για να ενταχθούν στην ομάδα των Υπαλλήλων Πωλήσεων/Ταμιών στα καταστήματά της στην Αττική (Περιστέρι, Κορυδαλλός, Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά – Νέα Ερυθραία, Σπάτα – Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου) και στην Κρήτη (Χανιά).

Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο Λυκείου (τουλάχιστον) και βασική γνώση Η/Υ.

Επιθυμητό προσόν: γνώση Αγγλικών.

Η εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και προοπτικές εξέλιξης.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@dypa.gov.gr με την ένδειξη στο θέμα “Κωδικός θέσης 150” και τον επιθυμητό τόπο παροχής εργασίας. Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.