ΕΚΤΑΚΤΟ: Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates από το Ελ. Βενιζέλος προς Ντουμπάι και Νέα Υόρκη - Πληροφορίες για ύποπτο Άραβα επιβάτη | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates από το Ελ. Βενιζέλος προς Ντουμπάι και Νέα Υόρκη – Πληροφορίες για ύποπτο Άραβα επιβάτη

Ένα θρίλερ λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, καθώς δύο πτήσεις της Emirates με προορισμό το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη βρίσκονται σε κατάσταση καθήλωσης και αναμονής αντίστοιχα.

Ειδικότερα, πληροφορίες της CIA ανέφεραν ότι σε πτήση της εταιρείας επέβαινε ύποπτος Αραβας επιβάτης.

Η πτήση ΕΚ210 με προορισμό το Ντουμπάι δεν πρόλαβε να απογειωθεί και ενώ το Boeing 777 βρισκόταν σε διαδικασία τροχοδρόμησης πήρε εντολή να επιστρέψει πίσω. Μάλιστα, οι επιβάτες κλήθηκαν να αποβιβαστούν παίρνοντας μαζί με όλες τις αποσκευές τους, ενώ υποβλήθηκαν σε αυστηρότατο έλεγχο.

Η πτήση ΕΚ 209 με προορισμό τη Νέα Υόρκη είχε απογειωθεί και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία, όταν ο πιλότος έλαβε ειδοποίηση να προσγειωθεί άμεσα. Παρ’ όλα αυτά, Ιταλία και Γαλλία δεν δέχθηκαν την προσγείωση του αεροπλάνου στα εδάφη τους, με αποτέλεσμα το τελευταίο να προσγειωθεί στην Ελλάδα.