Αλέξης Τσίπρας από την πορεία για το Πολυτεχνείο: Όσοι υπονομεύουν την Δημοκρατία διαπράττουν τεράστιο λάθος

«Όσοι υπονομεύουν την Δημοκρατία και υποτιμούν την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού να την προστατέψει, διαπράττουν τεράστια λάθος το οποίο θα διαπιστώσουν σύντομα μέσα από τους αγώνες του λαού και κυρίως μέσα από τη ψήφο του» επεσήμανε με δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνοδευόταν από την σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα ανάμεσα σε άλλα στελέχη στο μπλοκ του κόμματος, δήλωσε:

«Η Δημοκρατία στον τόπο μας δεν μας χαρίστηκε αλλά κερδήθηκε μέσα από τους αγώνες ιδίως της νεολαίας και του ελληνικού λαού.

Αυτό είναι βαθιά εγγεγραμμένο στη συνείδηση της κοινωνίας στη συνείδησή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού όσο και αν κάποιοι αναθεωρητές της ιστορίας έσπευσαν τα προηγούμενα χρόνια το απωθήσουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε μια μαζική συμμετοχή και παρουσία χιλιάδων πολιτών κάθε ηλικίας που σπεύδουν τιμήσουν τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν σήμερα ότι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων δεν απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.

Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία και υποτιμούν την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού να την προστατεύσει διαπράττουν τεράστιο λάθος το οποίο θα διαπιστώσουν σύντομα μέσα από τους αγώνες του ελληνικού λαού και κυρίως μέσα από την ψήφο του ελλληνικού λαού όποτε και αν στηθούν οι κάλπες για την πολιτική αλλαγή» κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.