Κουτσούμπας σε συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας: Είμαστε εδώ γιατί δεν συμβιβαζόμαστε με την ενεργειακή φτώχεια

Δήλωση έκανε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο περιθώριο συλλαλητηρίου φορέων στη Νέα Ιωνία ενάντια στην ακρίβεια, που έγινε σήμερα.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε συγκεκριμένα: «Είμαστε εδώ γιατί δεν συμβιβαζόμαστε με την ενεργειακή φτώχεια, με τη μεγάλη ακρίβεια. Είμαστε εδώ γιατί δε συμβιβαζόμαστε με κάποια επιδόματα που πάλι τα πληρώνει ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι, είτε ως καταναλωτές, είτε ως άμεσα φορολογούμενοι.

Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε μέτρα προστασίας του εισοδήματος μας, να διεκδικήσουμε μέτρα αντιμετώπισης της ενεργειακής φτώχειας. Ταυτόχρονα, από σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα, ώστε να μην αποτελούν αυτά όλα αυτά τα κοινωνικά αγαθά εμπορεύματα, που τα χρυσοπληρώνουν μόνο οι εργαζόμενοι για να κερδίζουν λίγοι μονοπωλιακοί όμιλοι» σημείωσε. 

Ο ΓΓ του ΚΚΕ απευθυνόμενος στους πολίτες τόνισε ότι μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων «Η δύναμη βρίσκεται στην οργάνωση, στον αγώνα, στην ενότητα, στην κοινωνική συμμαχία όλων σε κάθε γειτονιά της Αθήνας – όπως εδώ στη Νέα Ιωνία – της Ελλάδας, σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε κλάδο, με πανελλαδική διάσταση» κατέληξε στη δήλωσή του.