Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας επιχείρησε να με επηρεάσει, θέλοντας να μου δείξει παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

Σε μια αποκάλυψη που αφορά τα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με αφορμή των θέμα των υποκλοπών, ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να της δείξει παρακολουθήσεις της ΕΥΠ με σκοπό να την επηρεάσει, υποστηρίζοντας ότι θεωρεί δεδομένο πως παρακολουθείτο όταν ήταν Πρόεδρος της Βουλής.

«Ο ίδιος ο Τσίπρας επιχείρησε να με επηρεάσει, επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, που μάλιστα θέλησε να μου δείξει», τόνισε σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά, προσθέτοντας ότι η υπόθεση «αφορούσε κρατούμενο, ο οποίος, υποτίθεται, σχεδίαζε να φάει έναν ΣΥΡΙΖΑίο. Τότε, είχα αρνηθεί να δω τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις» υπογράμμισε.

«Είχα αρνηθεί να δω τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις και του είχα πει: “Να προσέχεις ποιοι σου δίνουν και τι σου δίνουν και για ποιον λόγο» συμπλήρωσε.

Έκανε επίσης σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσε ένα παρακράτος μέσα στο κράτος», ενώ αναφερόμενη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, τόνισε ότι έπρεπε να είχε δεχθεί να ενημερωθεί για την υπόθεση και κυρίως να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός.