ΝΔ για Τέλλογλου: Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

ΝΔ για Τέλλογλου: Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα

Η NΔ, μετά την κατάθεση του Τάσου Τέλλογλου στον Ισίδωρο Ντογιάκο για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας πως ο δημοσιογράφος οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος αναφέρει:

«Ο κ.Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ.Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα.

Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού. Η κυβέρνηση όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει αποφασιστικά και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα διασφαλίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του τόπου και των πολιτών και την προστασία των θεμελιωδών αρχών που προστατεύουν την ιδιωτική σφαίρα και το απόρρητο των επικοινωνιών».