Μητσοτάκης: Αυτή την σπουδαία ημέρα για την Ορθοδοξία, το μεγάλο ζητούμενο είναι η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Μητσοτάκης: Αυτή την σπουδαία ημέρα για την Ορθοδοξία, το μεγάλο ζητούμενο είναι η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος

«Γιορτάζουμε σήμερα την κοίμηση της Θεοτόκου. Αντλούμε δύναμη και πίστη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και βαδίσουμε στο δρόμο της προόδου της αυτοπεποίθησης της κοινωνικής συνοχής» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο όπου παρευρέθηκε στην Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε συγκεκριμένα:

 «Από τα πιο μικρά και απομονωμένα ξωκλήσια μέχρι τα μεγάλα προσκυνήματα της εκκλησίας μας γιορτάζουμε σήμερα την κοίμηση της Θεοτόκου.

Αντλούμε δύναμη και πίστη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και βαδίσουμε στο δρόμο της προόδου της αυτοπεποίθησης της κοινωνικής συνοχής.

Αυτή την σπουδαία ημέρα για την ορθοδοξία το μεγάλο ζητούμενο είναι η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος.

Να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες. Θα παραμείνουμε πιστοί στο δρόμο που έχουμε χαράξει για μια Ελλάδα της ευημερίας, της αυτοπεποίθησης. Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα χρόνια πολλά» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.