Άκρως απόρρητα έγγραφα κατέσχεσε στο σπίτι του Τραμπ το FBI | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Άκρως απόρρητα έγγραφα κατέσχεσε στο σπίτι του Τραμπ το FBI

Για κατασκοπία είναι πλέον πιθανό να κατηγορηθεί ο Ντόναλντ Τράμπ, καθώς με σημαντικό υλικό στις αποσκευές τους έφυγαν από την έπαυλη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ στο Μαρ-α-λάγκο της Φλόριντας πράκτορες του FBI.

Σύμφωνα με αναφορές Αμερικανικών ΜΜΕ οι πράκτορες κατέσχεσαν κρατικά έγγραφα και αρχεία που χαρακτηρίζονται ως απόρρητα στο σπίτι του και προέρχονται από την εποχή που ο ίδιος ήταν Πρόεδρος της χώρας και οι Αρχές ισχυρίζονται ότι αυτά βρέθηκαν παράνομα στην κατοχή του.

Εικάζεται ότι πρόκειται για υλικό που σχετίζεται με πυρηνικά όπλα και αυτό σύμφωνα με τους νόμους πολλών πολιτειών των ΗΠΑ χαρακτηρίζεται ως κατασκοπεία και επισύρει ποινή φυλάκισης, καθώς πρόκειται για κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

Νωρίτερα χθες, ο Τραμπ διέψευσε δημοσίευμα της Washington Post το οποίο ανέφερε πως η έρευνα του FBI στο σπίτι του στο Μαρ-α-Λάγκο σχετιζόταν με πιθανό απόρρητο υλικό που σχετίζεται με πυρηνικά όπλα. Ο 76χρονος πρώην Πρόεδρος σημείωσε στα μέσα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατέχει: «το θέμα των πυρηνικών όπλων είναι μια φάρσα».