Μικρά βέλη

 • Λιγνάδης, Φιλιππίδης, Κορκονέας… Όλοι εκτός φυλακής; Μα όλοι; (…)

 • Ύμνους στον αποθανόντα διευθυντή του ΕΦΚΑ (που πέθανε μέσα στο γραφείο του στην υπηρεσία Κυριακάτικα, προφανώς πλημμυρισμένος από το άγχος) από τον κ. υπουργό Εργασίας. Τα σχόλια δικά σας…

 • Τo ενιαίο διακομματικό εθνικό μέτωπο κατά των ακραίων προκλήσεων Μπαχτσελί (Γκρίζου λύκου) είναι μια ελπίδα.
 • Aπό τη μια μεριά το Δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμά του αποφάσισε ότι δεν στοιχειοθετείται «σκευωρία» στην υπόθεση Novartis και απαλλάσσονται δημοσιογράφοι και εκδότης. Άρα, εάν δεν είναι σκευωρία, τότε υπάρχουν στοιχεία ενοχής για τους κατηγορούμενους;

Από την άλλη, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και επικεφαλής εισαγγελέας διαφθοράς, παραπέμπονται στο Ειδικό Δικαστήριο για κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος κτλ.

Ο απλός πολίτης, ο μη νομικός που τα παρακολουθεί, μπορεί να εξάγει το συμπέρασμα ότι τελικά είναι πιθανόν και οι δύο πλευρές να είναι εμπλεκόμενες στην υπόθεση.

Ο ένας λέει στον άλλον «θα σας πω μέχρι τέλους»!

Ποιος τελικά θα πάει ποιον;!

Κατήγοροι γίνονται κατηγορούμενοι και τ΄ αντίστροφο!

 • Δεν είμαστε υπερβολικοί, όχι… Απλά κάθε μέρα κάνουμε τεστ. Έχουμε γ@@@ τη μύτη!! Και να μην είσαι αρρωστοφοβικός, σίγουρα θα γίνεις.

Εργασιακοί χώροι και χώροι εστίασης οι πιο επικίνδυνοι για νόσηση, εάν κρίνουμε από τη κατανομή των κρουσμάτων. Από ΠΑΝΤΟΥ ξεπηδούν νέα κρούσματα. Κάθε μέρα.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα λεφτά συνολικά έχω δώσει 2,5 χρόνια τώρα για τεστ, μάσκες και αντισηπτικά! Φαντάζομαι κι εσείς.

Και επειδή δεν αντέχω, ας την χάσω μια για πάντα την αστική μου ευγένεια:

Γα@@@@@@ πατόκορφα όλη η Γουχάν της Κίνας και οι αλήτες οι… “ιολόγοι” της οι ατιμώρητοι.

 • Πληθωρισμός και κορωνοϊός ανεξέλεγκτοι.

Ανεπαρκή και αποσπασματικά μέτρα, οδηγούν σε χειρότερα αποτελέσματα.

Ειδικά η άρση των μέτρων για τον COVID είναι αστεία. Ο κάθε ένας τουρίστας έρχεται στη χώρα χωρίς τεστ, τα πάντα είναι ανοιχτά και ποντάρουμε στην ανοσία της αγγέλης (όπως έλεγε ο όντως αφελής Τζόνσον). Λες και δεν υπάρχουν ευπαθείς ομάδες που δεν θα έχουν τα εμβόλια σε αυτούς την ίδια κάλυψη με τον γενικό πληθυσμό. Τα πάντα για την κονόμα του τουρισμού χωρίς όρια, όρους και προϋποθέσεις. Και όλα αυτά δεν αρκούν για να σωθεί οικονομικά ο τρομακτικός χειμώνας που έρχεται.

Για την τρομερή ακρίβεια τι να πούμε; Πέρα από την ενεργειακή κρίση, το άλλο 50% της αιτίας είναι η αισχροκέρδεια των διαφόρων επιχειρηματικών καρτέλ.

ΙΝΚΑ και επιτροπή ανταγωνισμού είναι σαν να μην υπάρχουν. Ιδίως η δεύτερη.

Ο κόσμος δέχεται απίστευτη πίεση στη τσέπη του με σφοδρότητα. Θα μου πείτε, εδώ και 14 χρόνια αυτό δέχεται συνέχεια.

Εάν δεν παρθούν πολύ σοβαρά μέτρα το φθινόπωρο, ή θα έχουμε αναξιοπρεπείς εικόνες τον χειμώνα με συσσίτια ή μεγάλη κοινωνική έκρηξη.

 • 3 χρόνια Μητσοτάκης (νέος) και δεν έχω αλλάξει γνώμη: η πιο προβλέψιμη κυβέρνηση όλων των εποχών. Και στα αρνητικά και στα όποια θετικά.

Τουλάχιστον είναι τίμιοι ως προς την ιδεολογία τους.

Ξέραμε από πριν τι θα κάνουν σε κάθε τομέα και αυτό έγινε.

 • 3,5 ευρώ το σουβλάκι. Αλήτες, θα στείλετε τους διαιτολόγους στον ΟΑΕΔ

 • Μην κρυβόμαστε ακόμα πίσω από το δάχτυλό μας… Καμιά κυβέρνηση στον κόσμο και καμιά εξουσία, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, δεν ανέχεται την αντίθετη άποψη είτε των πολιτών, είτε των δημοσιογράφων ειδικότερα.

Ενοχλούνται με την κριτική, ενοχλούνται όταν γίνεται ρεπορτάζ που τους βαραίνει.

Και οι νυν και οι πρώην αντιπαθούν σφόδρα την κριτική, το ρεπορτάζ, την ελεύθερη άποψη.

Όσοι γλύφουν την εξουσία είναι σε pay rolls. Όσοι δεν έχουν σχέσεις προνομιακές, το λιγότερο λοιδορούνται, ή και στοχοποιούνται.

Ευτυχώς όμως ακόμα έχουμε Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και είναι κατοχυρωμένη Θεσμικά η ελευθεροτυπία.

 • Μετά από έγκριση του υπουργικού συμβουλίου, λέει, και κατόπιν εισήγησης του υπουργού Δικαιοσύνης, επιλέχθηκαν οι επικεφαλής Αρείου Πάγου και ΣτΕ.

Αυτό είναι το ρεζουμέ της δυσλειτουργίας του συστήματος.

Όταν η Δικαστική Εξουσία δεν είναι από την Κορυφή της εντελώς ανεξάρτητη, πέστε μου εσείς πώς θα αλλάξει αυτός ο τόπος πραγματικά προς το καλύτερο;

 • Η κατοχύρωση από τους γείτονες του ονόματος Turkaegean αποτελεί μια παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης. Δεν χωρούν συγγνώμες και δικαιολογίες. Το πουλάκι πέταξε για την Ελλάδα.

Στο τέλος το greekaegean θα βρίσκεται μόνο μέσα στη συνείδησή μας και όλοι όσον αφορά στον τουρισμό (είναι η αρχή…) θα συνδέσουν το Aegean με τις ακτές απέναντι (τα πρώην δικά μας εδάφη θα μου πεις…).

Σαν την Μακεδονία, όπου τελικά με αυτά που έγιναν λένε οι ξένοι Macedonia και εννοούν North. Δηλαδή Σκόπια.

Δ. Κυριακού