Επίθεση με γκαζάκια εναντίον του δημοσιογραφικού ομίλου Real | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Επίθεση με γκαζάκια εναντίον του δημοσιογραφικού ομίλου Real

Επίθεση δέχθηκε ο δημοσιογραφικός όμιλος Real κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά στο κτήριο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, άγνωστοι τοποθέτησαν μηχανισμό με τρία γκαζάκια, ο οποίος εξερράγη. Αρχικά, ξέσπασε μικρή πυρκαγιά στην είσοδο, η οποία ωστόσο επεκτάθηκε στον τρίτο όροφο λόγω ενός αεραγωγού.

Μάλιστα, εργαζόμενη στον όμιλο Real κατάφερε να ξεφύγει από το κτήριο με την βοήθεια πυροσβεστών, ενώ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ώστε να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου 2 ώρες αργότερα, από 18 πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο με έξι οχήματα.

Ο ιδιοκτήτης του δημοσιογραφικού ομίλου Real, Νίκος Χατζηνικολάου, έγραψε στο Twitter ότι πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Real Group, δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Του εξέφρασε τη συμπαράστασή του και τον διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.