Αργυρούπολη: Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για την 40χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της τον Ιανουάριο | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Αργυρούπολη: Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για την 40χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της τον Ιανουάριο

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της 40χρονης Όλγας από την Αργυρούπολη, που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη τον Ιανουάριο. Η γυναίκα παραμένει σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, έξι μήνες μετά το περιστατικό.

Σήμερα, οι συγγενείς της Όλγας, μέσω του συνηγόρου τους, κ. Λουκά Προυσανίδη, προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη προκειμένου ο να κηρυχθεί ο πατέρας της δικαστικός συμπαραστάτης και να προβαίνει στις νομικές ενέργειες εκ μέρους του θύματος, καθώς η ίδια δεν είναι σε θέση να το πράξει.

Από την άλλη πλευρά, ο δράστης, πρώην αθλητής και δάσκαλος πολεμικών τεχνών, βρίσκεται προφυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα της Λάρισας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγους μήνες διεξήχθη ποδοσφαιρικός φιλανθρωπικός αγώνας από τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης για την συγκέντρωση χρημάτων στον οποίο συμμετείχαν ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς επίσης παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και άλλα γνωστά πρόσωπα της δημόσιας ζωής.

Το περιστατικό

Ο άγριος ξυλοδαρμός της Όλγας σημειώθηκε το πρωί της 14ης Ιανουαρίου σε διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη. Ο σύντροφός της την ξυλοκόπησε βάναυσα σε όλο το σώμα και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει αιμόφυρτη στο έδαφος.

Η Όλγα οδηγήθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου υπεβλήθη σε κρανιοτομή. Η ίδια συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον της.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος δράστης της επίθεσης έχει ξυλοκοπήσει βάναυσα δύο πρώην συζύγους του. Το 2015 ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε την -δεύτερη- σύζυγό του στο Άργος, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί. Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή σε μία μη κατοικημένη περιοχή όπου περαστικοί την είδαν και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο. Μάλιστα, ο 46χρονος την αναζητούσε για να την αποτελειώσει.