Διευρύνεται το fuel pass- Ανακοινώσεις μέχρι τα μέσα της εβδομάδας | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Διευρύνεται το fuel pass- Ανακοινώσεις μέχρι τα μέσα της εβδομάδας

Εξελίξεις στο θέμα της κυβερνητικής παρέμβασης για τις τιμές στα καύσιμα έρχονται στα μέσα της προσεχούς εβδομάδος και αναμένονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την νέα παρέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτρο αυτό αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου και θα έχει διάρκεια τρεις μήνες, δηλαδή έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη, το μέτρο αυτό θα είναι ενισχυμένο σε σχέση με την προηγούμενη παρέμβαση που είχε γίνει λίγους μήνες πριν, και σε ό,τι αφορά τον αριθμό των δικαιούχων, αλλά και σε ό,τι αφορά το ύψος του ποσού. Δηλαδή οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δικαιούχους που θα έχουν οικογενειακό εισόδημα έως και 45.000 ευρώ. Παράλληλα το ποσό της επιδότησης θα είναι υψηλότερο σε σχέση με το προηγούμενο και για το diesel κίνησης η επιδότηση θα είναι υψηλότερη από αυτή που ισχύει σήμερα.

Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο fuel pass, τονίζοντας πως «εξετάζεται να δοθούν περισσότερα χρήματα και να διευρυνθούν τα εισοδηματικά κριτήρια».