Συνελήφθη ο άνδρας που κλότσησε γάτα στη θάλασσα | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Συνελήφθη ο άνδρας που κλότσησε γάτα στη θάλασσα

Στη σύλληψη του νεαρού που εμφανίστηκε σε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα να κλωτσάει στη θάλασσα ένα γατάκι σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Ο δράστης σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, είναι 30 ετών και εμφανίζεται ως αλλοδαπός, με την προανάκριση να έχει αναλάβει το ΑΤ Ιστιαίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 30χρονος άνδρας εμφανίζεται ως αλλοδαπός και την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Ιστιαίας. 

Την είδηση της σύλληψης του 30χρονου έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος έγραψε στο Facebook: 

«Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη».