ΔΕΗ: Διαγράφονται χρέη των πληγέντων από τις πυρκαγιές του Αυγούστου σε Αττική, Ρόδο και Εύβοια | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

ΔΕΗ: Διαγράφονται χρέη των πληγέντων από τις πυρκαγιές του Αυγούστου σε Αττική, Ρόδο και Εύβοια

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή αίτησης διαγραφής οφειλών για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 στην Αττική, στη Ρόδο και στη Βόρεια Εύβοια.

Δικαιούχοι του μέτρου είναι οικιακοί πελάτες των οποίων η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου. Η διαγραφή αφορά τρέχουσες και ληξιπρόθεσμες οφειλές αποκλειστικά για χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας.

Η καταχώρηση των στοιχείων μέσω της εφαρμογής της ΔΕΗ θα είναι δυνατή από σήμερα Πέμπτη, 12 Μαΐου έως και την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης διαγραφής είναι η ακόλουθη: https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/diagrafi-ofeilon-pyropliktoi/.

Τέλος, επισημαίνεται πως η ΔΕΗ έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση έργων στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας ως «Ανάδοχος Αποκατάστασης και Αναδάσωσης», με δωρεά 3 εκατ. ευρώ.