Συνάντηση Μητσοτάκη με εκπροσώπους της Partners Group και της Pharmaten για νέες επενδύσεις | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Συνάντηση Μητσοτάκη με εκπροσώπους της Partners Group και της Pharmaten για νέες επενδύσεις

Συνάντηση με τους Τσάρλς Νταλάρα και Δημήτρη Καδή είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τις νέες επενδύσεις στην Ελλάδα ύψους 50 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2022-26.

Ο advisory partner του επενδυτικού ομίλου Partners Group, και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Pharmathen αντίστοιχα, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για τις νέες επενδύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου καινοτομίας στην Αττική, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2025, το οποίο θα δημιουργήσει δεκάδες νέες θέσεις εργασίας όπου απαιτείται υψηλή ειδίκευση.

Θα πρόκειται για μια ακόμα παραγωγική μονάδα του της Pharmathen στην χώρα, καθώς λειτουργούν ήδη άλλες δύο.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα έχει στόχο να ενισχύσει τον κλάδο του φαρμάκου και τον υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, διευρύνοντας τις συνεργασίες με κορυφαία στελέχη του τομέα της βιοφαρμακευτικής.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης.