Άδωνις Γεωργιάδης: Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για το σφάλμα μου να προβάλω προεκλογικά τον Γιώργο Κύρτσο | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Άδωνις Γεωργιάδης: Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για το σφάλμα μου να προβάλω προεκλογικά τον Γιώργο Κύρτσο

Μετά την διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου από την Νέα Δημοκρατία με απόφαση του γραμματέα Παύλου Μαρινάκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτηση του έστειλε μήνυμα στα μέλη και τους ψηφοφόρους του κόμματος, ζητώντας συγγνώμη για την στήριξη που παρείχε προεκλογικά στον ευρωβουλευτή.

«Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με Χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τί πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη»