Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη του ξυλοδαρμού της γυναίκας στην Αργυρούπολη | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη του ξυλοδαρμού της γυναίκας στην Αργυρούπολη

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη του άνδρα που ξυλοκόπησε βάναυσα την σύντροφό του την Παρασκευή (14/1) στην Αργυρούπολη, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας χτύπησε με τέτοια αγριότητα την σύντροφό του, ώστε την άφησε αναίσθητη, τρεπόμενος σε φυγή. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ο ίδιος διέφυγε και αναζητείται.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που διενεργεί συνεχείς έρευνες για τη σύλληψή του. Αστυνομικοί εκτιμούν πως ο κατηγορούμενος ενδέχεται να κρύβεται σε σπίτι συγγενικού ή φιλικού προσώπου του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραδοθεί.

Η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για την ελληνική κοινωνία. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά το τελευταίο τρίμηνο, η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛΑΣ στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.