ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα υπόθεση revenge porn κατήγγειλε κοπέλα από τον πρώην φίλο της

Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα, καθώς νεαρή κοπέλα καταγγέλλει ότι ο πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο αγόρι της και σε ευρύ κύκλο φίλων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η 22χρονη κοπέλα υποστήριξε ότι πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν 16 ετών, είχε σχέση με έναν 24χρονο.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον συγκεκριμένο άνδρα, ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε να την εκδικηθεί, στέλνοντας στο αγόρι της και σε άλλους κοινούς γνωστούς βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Το σοκ για την ίδια ήταν τόσο μεγάλο, που την ανάγκασε να μετακομίσει από την Αθήνα για δύο χρόνια.

«Δεν του είχα στείλει κάποιο βίντεο. Ό, τι βγάλαμε είχε γίνει και με τη δική μου συναίνεση και από ό, τι έχει έρθει στα χέρια μου από άλλες συσκευές, υπάρχουν και άλλα βίντεο και φωτογραφίες που εγώ δε γνώριζα. Το έστειλε σε αρκετά άτομα, ήδη τρία με τέσσερα μου το έχουν παραδεχτεί», είπε η ίδια.

Το συγκεκριμένο βίντεο έφτασε στα χέρια του τότε νέου αγαπημένου της, που τη βοήθησε καθώς της το έδωσε για να υποβάλλει μήνυση.