Αττική: Δραματικές στιγμές για κατοίκους σε πολλές περιοχές - Αδυνατούν να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Αττική: Δραματικές στιγμές για κατοίκους σε πολλές περιοχές – Αδυνατούν να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες

Τραγικές είναι οι συνθήκες για πολλούς πολίτες σε περιοχές της Αττικής λόγω της μη αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης, με την απελπισία να είναι κυρίαρχη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μία γυναίκα βρίσκεται για πάρα πολλές ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς νερό και με δυο μωρά που έχουν ανάγκη για φαγητό και θέρμανση. Μιλώντας στο Mega, η γυναίκα είπε: «Έχω δυο παιδιά έξι μηνών και τριών ετών. Το ένα αρρώστησε μέσα στο σπίτι με 12 βαθμούς θερμοκρασία. Δεν μπορώ να μαγειρέψω, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω επικοινωνήσει με τον παιδίατρό μου, μου είπε για να πλύνω ένα μπιμπερό να λιώσω χιόνι, για να βράσω χιόνι».

Την ίδια στιγμή, από το Νέο Βουτζά μέχρι τα Γλυκά Νερά επικρατεί απόλυτο σκοτάδι, ενώ οι άνθρωποι ψάχνουν με αγωνία κάποιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα σπίτια τους.

Άλλος πολίτης από την Αγία Παρασκευή ανέφερε ότι υπάρχουν τετραπληγικοί πολίτες και ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας που χρειάζονται άμεσα βοήθεια.

Οι ώρες περνούν, με την πολυπόθητη αποκατάσταση των βλαβών να μην έρχεται. Πολλοί βρίσκουν δικούς τους τρόπους για να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες, ενώ κανείς δεν μπορεί να τους διαβεβαιώσει σχετικά με το πότε θα αποκατασταθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.