Μικρά βέλη | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Μικρά βέλη

 • Ο χαμός στο ίσωμα στη Βουλή. Όταν θα έπρεπε να ομονοούν όλοι στα μέτρα, στην κατεύθυνση, στην στρατηγική, στον τρόπο αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Δύο χρόνια τώρα, τα δύο μεγάλα κόμματα, «σφάζονται» σε θέμα που απαιτεί ΚΟΙΝΗ αντιμετώπιση. Και το κάθε ένα από αυτά, επηρεάζει μόνο το ακροατήριό του. Λες και δεν κινδυνεύουμε άπαντες από αυτό το χτικιό. Η τραγική μοίρα της σύγχρονης Ελλάδας…
 • Τρομερό σχόλιο από τον φίλο δημοσιογράφο Σπύρο Λάμπρου με αφορμή τα τελευταία μέτρα: «Βλέπω τους παππούδες να τα «λένε» στα εγγόνια μήπως πάρουν κάνα 100ευρω»!
 • Ρωτάει ο Λοβέρδος τον Γερουλάνο στο dabate: Παύλο, γιατί δεν υιοθετήθηκε η ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές, ώστε να ψηφίσουν και οι Έλληνες του εξωτερικού και όσοι φοβούνται την πανδημία;

Και απαντάει ο Γερουλάνος ότι είναι αυτοί που δεν θέλουν ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία κτλ. Οι οποίοι σταυρώνουν και τα ψηφοδέλτια!

Ναι, ποιοι ακριβώς είναι αυτοί; Πόσο «βαθύ» είναι το ΠΑΣΟΚ τέλος πάντων;

 • «Τυμβωρυχία» απ΄ τον Κασιμάτη.

Δεν είναι μόνο το σχόλιο για τη Γεννηματά, αλλά και για τον Κατρούγκαλο παλαιότερα… Είναι ευφάνταστος ο δημοσιογραφικός τρόπος γραφής, το να συνδυάζεις δηλαδή καυστικότητα και ευρηματικότητα μαζί. Είναι μια πρόκληση. Όχι όμως και λογοπαίγνια για ανθρώπους που έχουν φύγει απ΄ τη ζωή…

 • Xαμός στην ευρύτερη άκρο-δεξιά πολυκατοικία και δεξιότερα της ΝΔ!

Τράγκας, Χίος, Βελόπουλος, Κρανιδιώτης, Εμφιετζόγλου, ακόμα και φυλακισμένος Κασιδιάρης (;), όλοι με κόμματα.

Όλοι για την δική τους καρέκλα; Για να δούμε, θα φανεί αν είναι έτσι. Κοντός ψαλμός.

Πάντως θυμίζει ό,τι γινόταν με τα μικρά αριστερά κόμματα πριν 4-5 χρόνια. Όπου είχε πάρει 1% το κάθε ένα.

Αυτός ο πολυκερματισμός είναι για μένα έως και ύποπτος.

 • Από imerisia.gr

: «H χαμηλότερη του αναμενομένου ανάπτυξη μπορεί να υπονομεύει μακροπρόθεσμα τη βιωσιμότητα του χρέους επισημαίνει στην έκθεση της η Κομισιόν. Ως προς την ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους, η Eπιτροπή θεωρεί ότι παρόλο που είναι εξαιρετικά υψηλό οι κίνδυνοι παρέμειναν σε γενικές γραμμές αμετάβλητοι σε σύγκριση με την προηγούμενη 11η έκθεση. Επισημαίνει,όμως, ότι η αβεβαιότητα παραμένει υψηλή.

Στο βασικό σενάριο, το χρέος μειώνεται από 203% του ΑΕΠ το 2021 σε περίπου 54% του ΑΕΠ το 2060, ενώ οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες παραμένουν κάτω από το 15% του ΑΕΠ μακροπρόθεσμα».

Διαβάστε το με προσοχή και μην τρομάξετε

Το 2060 θα έχει μειωθεί το χρέος στο 54% του ΑΕΠ!!!

Εάν ζω, θα είμαι 73 ετών και η χώρα ΑΚΟΜΑ θα χρωστάει. Τώρα σε ποιους ακριβώς…

Και βέβαια αν το ιδιωτικό σου χρέος περάσει σε κοράκια, σώσε το νεφρό σου…! Που ξέρεις…

 • Μόνη μας ελπίδα οι Πράσινοι από τη νέα γερμανική κυβέρνηση.

Πολύ σκληρός προβλέπεται ο νέος υπουργός Οικονομικών. Θα βαθύνει τα χάσματα μεταξύ των κρατών της Ε.Ε με τις πολιτικές του.

 • Όταν η Τουρκική ηγεσία βρίσκεται σε αδιέξοδο, όπως τώρα λόγω κραχ, γίνεται πολύ πιο επικίνδυνη. Νόμος. Τα μάτια μας… 1004.
 • Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί»

Μην ξεχάσετε μόνο να πάτε να τον δείτε όταν τραγουδάει.

 • Θα ήταν κωμικό, εάν για πολλούς δεν ήταν τραγικό: Η ζωή μας, η καθημερινότητά μας είναι πλέον για να πληρώνουμε για τρόφιμα, καύσιμα, φόρους και γιατρούς… Και τίποτα άλλο.
 • Eπειδή είμαι εκτός πραγματικότητας της λεγόμενης σόου μπιζ, για βοηθήστε με: Ποια είναι η Ιωάννα Τούνη, γιατί την θαυμάζετε και γιατί είναι στο επίκεντρο τελευταία;

Δ. Κυριακού