ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αστυνομία αναζητά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά από νέα καταγγελία γυναίκας

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ανάρτησης βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς η Ελληνική Αστυνομία τον αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από νέα καταγγελία γυναίκας.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους, δίνοντας και τους σχετικούς συνδέσμους που αναρτήθηκαν από τον πρώην πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» παρά τη θέλησή της.

Η καταγγελία της κοπέλας αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία.

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος Αποστόλης Λύτρας ανέφερε ότι υπάρχουν συνολικά εννέα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο όπου πρώην σύντροφοί του εκτίθενται στο διαδίκτυο εν αγνοία τους.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κατηγορηθεί σε βαθμό κακουργήματος.