Σύγκρουση Μαρινάκη- Χίου- Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του σημερινού φύλλου της εφημερίδας «Μακελειό» με δικαστική Διαταγή | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Σύγκρουση Μαρινάκη- Χίου- Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του σημερινού φύλλου της εφημερίδας «Μακελειό» με δικαστική Διαταγή

«Πόλεμος» στα Media έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, μεταξύ του υπευθύνου έκδοσης της εφημερίδας «Μακελειό», Στέφανου Χίου και του εφοπλιστή και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αφορμή στάθηκε η απαγόρευση από το πρακτορείο «Άργος», ιδιοκτησίας του κ. Μαρινάκη, διανομής του σημερινού φύλλου της εφημερίδας, η οποία με πρωτοσέλιδό της αναφερόταν στον εφοπλιστή υπό τον τίτλο: «Το άγνωστο κρυφό δράμα του πανίσχυρου ολιγάρχη».

Η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ με ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό ότι «θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο της», αναφέροντας:

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι επικεφαλής του ΑΡΓΟΥΣ, έχουν απωλέσει την ψυχραιμία τους, κινούμενοι εκδικητικά και παράνομα, παραβατικά και κολάσιμα, παραβιάζοντας όλους τους νόμους που διέπουν την ελεύθερη διακίνηση των εφημερίδων, βάσει του Συντάγματος. Γεγονός που θα επιφέρει και το αντίστοιχο τίμημα, αφού διαπράττουν όλοι τους σοβαρά ποινικά αδικήματα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στον αντίποδα, το Πρακτορείο «Άργος» σε απάντηση του προς στην εταιρεία τονίζει:

«Σας γνωστοποιούμε ότι δεν διανείμαμε την εφημερίδα σας, διότι μας επεδόθη αρμοδίως η, από 12.11.2021, Προσωρινή Διαταγή του Προέδρου του Πρωτοδικείου Αθηνών, κου. Ηλία Πολλάκη, η οποία διέτασσε τα ήδη γνωστά σε εσάς.

Προς συμμόρφωση προς τη δικαστική Διαταγή και προς αποφυγή της παραβίασής της, δεν διανείμαμε την εφημερίδα σας, τα φύλλα της οποίας μπορείτε να παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας ή άλλως υποδείξτε μας τον τόπο, όπου μπορούμε να σας τα αποστείλουμε».