ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία

«Ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος, χθες μετά την πρόταση του κ. Τσίπρα για αυστηρότερα μέτρα στους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, μας ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί “δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό για να επιβάλλεται να εμβολιαστούν, ώστε να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους”» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Κουμουνδούρου, απάντησε έτσι στις αναφορές του υπουργού για την υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς, συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση ομολογεί ότι δεν θέλει να δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία

«Μετά τις εκκλησίες και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία» τονίζει το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καταλήγοντας

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν αποδοκιμάζει τη δήλωση Σκέρτσου και δεν λαμβάνει μέτρα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους και επιβάλλουν πρόστιμα σε ανεμβολίαστους πολίτες, τόσο θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία. Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς, αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους» υπογραμμίζει με νόημα η ανακοίνωση.