Παπανδρέου: Δεν θα επιτρέψουμε να επιβάλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα, συμπλήρωμα και δεκανίκι άλλων | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Παπανδρέου: Δεν θα επιτρέψουμε να επιβάλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα, συμπλήρωμα και δεκανίκι άλλων

«Τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν συμφέροντα και κατεστημένα, που χωρίς ντροπή θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας, για να ικανοποιούν τα δικά τους συμφέροντα» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου από το Θησείο.

Ο πρώην πρωθυπουργός, με ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση επεσήμανε επίσης ότι «δεν θα επιτρέψουμε να επιβάλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα, συμπλήρωμα και δεκανίκι άλλων».

Απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στις 5 του Δεκέμβρη «για να σηκώσουμε όλοι μαζί και πάλι, τον ήλιο ψηλά πάνω από την Ελλάδα» όπως είπε.

Ο τόπος της συγκέντρωσης δεν ήταν τυχαίος για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ «Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι επέλεξα σήμερα να βρεθούμε εδώ, δίπλα σε πανανθρώπινα μνημεία – σύμβολα: Το ένα, ο Παρθενώνας, που λάμπρυνε την Αθηναϊκή Δημοκρατία, την ανέδειξε ως την πιο μεγάλη αξία για τη συλλογική οργάνωση της κοινωνίας μας. Τα άλλα δύο, η Πνύκα και η Αρχαία Αγορά, που ανέδειξαν τη σημασία του ανθρώπου ως πολίτη και ως συμμέτοχου στα κοινά και τα δημόσια πράγματα – όχι ως ιδιώτη. Hταν μια ντροπιαστική ποινή, να μην έχεις λόγο στην Εκκλησία του Δήμου. Από εδώ, από αυτόν τον γεμάτο συμβολισμούς αλλά και μεγαλειώδη μηνύματα τόπο, ας ξαναπιάσουμε το νήμα για να ξαναδώσουμε τα περιεχόμενα που αξίζουν στη Δημοκρατία» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.