Χάος με το Facebook! Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο για να διορθώσουν το πρόβλημα... | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Χάος με το Facebook! Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο για να διορθώσουν το πρόβλημα…

Στον αέρα τo Facebook! Μέχρι και τώρα εκατομμύρια χρήστες του Facebook, του Instagram και του What’s App δεν έχουν πρόσβαση στα δημοφιλή δίκτυα σε παγκόσμιο επίπεδο και οι εργαζόμενοι της εταιρείας δεν μπορούν να μπουν καν στο κτίριο για να αποκαταστήσουν τη βλάβη!

Η ρεπόρτερ τεχνολογίας των «ΝYTimes», μετά από επικοινωνία που είχε με εργαζόμενο της Facebook μετά το μπλακ άουτ της εταιρείας, τόνισε ότι οι κάρτες εισόδου των εργαζομένων έχουν μπλοκάρει και δεν μπορούν να μπουν μέσα για να διορθώσουν το πρόβλημα.

Οι εργαζόμενοι φέρεται να μην έχουν πρόσβαση όμως και σε εσωτερικούς μηχανισμούς διαχείρισης όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος των «New York Times» και αυτό κάνει την δουλειά τους πολύ δύσκολη, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Έως αυτήν την ώρα πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί το τι προκάλεσε αυτό το χάος στα δημοφιλή δίκτυα.

Η ανακοίνωση του Facebook

«Έχουμε ενημερωθεί ότι ορισμένοι άνθρωποι δυσκολεύτηκαν να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές μας και τα προϊόντα μας. Εργαζόμαστε για να επανέλθουν στην κανονική τους λειτουργία το ταχύτερο δυνατόν και ζητάμε συγγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία», έγραψε στο Twitter o Άντι Στόουν, ο οποίος είναι εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας.