Φλωρίδης: Ας μην υποτιμά την ιστορική μας μνήμη ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν είμαστε χρυσόψαρα | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Φλωρίδης: Ας μην υποτιμά την ιστορική μας μνήμη ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν είμαστε χρυσόψαρα

Επίθεση για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης κατά του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή την πιθανότητα υποψηφιότητας του τελευταίου για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Φλωρίδης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας τόνισε:

«Βλέπω ξαφνικά να ανεβαίνει στην πολιτική σκηνή ένα… θεατρικό έργο στην πολιτική σκηνή με τίτλο: ενότητα της δημοκρατικής παράταξης. Το έργο αυτό το ανέβασε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να είναι υποψήφιος, αλλά όχι να το κάνει αυτό προκαλώντας την ιστορική μνήμη» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Όταν έχεις χρηματίσει 25 χρόνια υπουργός σε ένα κόμμα, μετά πρόεδρος και πρωθυπουργός, ένας σεβασμός στην ιστορία του κόμματος αυτού θα επέβαλλε τουλάχιστον να μην το διασπάσεις, όπως έκανε το 2015 στην πιο κρίσιμη στιγμή του, απειλώντας το με αφανισμό. Και νωρίτερα, διέγραψε τον επί 8 χρόνια πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη. Όταν έχεις τέτοιο πολιτικό παρελθόν, μπορείς να κατέβεις υποψήφιος, αλλά μην προκαλείς τη μνήμη, λέγοντας ότι παίρνεις πρωτοβουλία για την ενότητα της παράταξης. Δεν είμαστε χρυσόψαρα στη μνήμη» υπογράμμισε με νόημα.

Ο κ. Φλωρίδης ανέφερε ακόμα ότι οι πολλές υποψηφιότητες για την αρχηγία έχουν δημιουργήσει μια σύγχυση στον κόσμο του ΚΙΝΑΛ.