ΚΙΝ.ΑΛ: Αναστέλλει την υποψηφιότητα για τις εσωκομματικές εκλογές η Φώφη Γεννηματά - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

ΚΙΝ.ΑΛ: Αναστέλλει την υποψηφιότητα για τις εσωκομματικές εκλογές η Φώφη Γεννηματά

Την αναστολή της υποψηφιότητάς της για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά, λόγω της έκτακτης εισόδου της στον Ευαγγελισμό το βράδυ της Δευτέρας λόγω συμπτωμάτων ατελούς ειλεού.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. σημειώνει: «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Μετά την ανακοίνωση της κ. Γεννηματά, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση και δηλώνοντας ότι είναι δίπλα της ως σύντροφος και αγαπημένος φίλος.