Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Aναμένεται δημόσια τοποθέτηση του Γ. Παπανδρέου τις επόμενες μέρες | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Aναμένεται δημόσια τοποθέτηση του Γ. Παπανδρέου τις επόμενες μέρες

Εν αναμονή των αποφάσεων και ανακοινώσεων του Γιώργου Παπανδρέου για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.

Μέχρι στιγμής ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται εισηγήσεις να κατέβει για υποψήφιος. Θεωρείται από το περιβάλλον του ότι είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης την επόμενη μέρα, ύστερα από την αποχώρηση της νυν προέδρου Φώφης Γεννηματά μετά την περιπέτεια της υγείας της.

Ο κ. Παπανδρέου είχε επισκεφθεί την Φώφη Γεννηματά την περασμένη Τετάρτη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου συζήτησαν για την κατάσταση της υγείας της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν συζήτησαν και για τις εσωκομματικές διαδικασίες.

Κάποιοι από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, εκτιμούν ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου για συμβολικούς λόγους, καθώς αυτήν την ημερομηνία, πριν από 40 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ ήρθε για πρώτη φορά στην εξουσία και αυτό μπορεί να δώσει ένα σήμα επανεκκίνησης για την παράταξη, αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο.

Μέχρι στιγμής, οι υποψήφιοι για τις εκλογές είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χάρης Καστανίδης, ενώ η Επιτροπή καταστατικού του κόμματος έδωσε το πράσινο φως στους Βασίλη Κεγκέρογλου, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη, ώστε μέχρι την επόμενη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, να συγκεντρώσουν τις απαιτούμνες υπογραφές στήριξης για να λάβουν και επίσημα την έγκριση για υποψηφιότητα.