Κωνσταντοπούλου: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμπορευτούμε με δυνάμεις που έχουν προδώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Κωνσταντοπούλου: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμπορευτούμε με δυνάμεις που έχουν προδώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμπορευτούμε με δυνάμεις που έχουν προδώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, ή έχουν ζημιώσει τη χώρα, ή έχουν κοροϊδέψει» τόνισε σε όλους τους τόνους η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη Τύπου στην 85η ΔΕΘ.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», έτσι ξεκαθάρισε ότι στις εκλογές όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν, δεν θα συνεργαστεί με κανέναν άλλον κομματικό σχηματισμό.

Άσκησε κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις. Για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα στελέχη του τα έκαναν όλα για την καρέκλα και την εξουσία. Πρόσθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει κριθεί από τους πολίτες, ενώ για το ΜέΡΑ25 σημείωσε ότι «αλλάζει τις θέσεις σαν τα πουκάμισα».

Ωστόσο, από την κριτική της δεν έλειψε και η κυβέρνηση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι το συγγνώμη που ζήτησε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, δεν σβήνει τις ευθύνες.

«Και θα πρέπει να υπάρξει ανάληψη ευθύνης, λογοδοσία, απονομή της δικαιοσύνης, η οποία δυστυχώς ακόμη εκκρεμεί» δήλωσε.

Αναφορικά με την οικονομία επεσήμανε ότι ο δανεισμός της χώρας, «έστω και με φθηνότερα δάνεια, δεν οδηγεί σε ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και ευμάρεια. Το χρέος έχει εκτιναχθεί πάνω από 200%, σε ιστορικά υψηλότατα, και δεν υπάρχει καμία σκέψη για κάποια πολιτική αμφισβήτησης και απομείωσής του» κατέληξε.