Επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Μ. Ζαχαρέα | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Μ. Ζαχαρέα

Από αύριο Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το οποίο θα ξεκινάει κάθε ημέρα στις 19:50.

Την ευθύνη της παρουσίασης του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων ο Γιώργος Ευγενίδης, ενώ τα Σαββατοκύριακα το κεντρικό δελτίο θα παρουσιάζει ο Σπύρος Λάμπρου.

Το κανάλι εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Η μάχη της ενημέρωσης για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022,ξεκινά στοStar, με όλο το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο να βρίσκεται «στις επάλξεις», όπου υπάρχει είδηση, για να μεταδώσει έγκυρα και άμεσα αναλυτικά ρεπορτάζ.

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, καθημερινά στις 19:50.

Από την Τετάρτη 8  Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 15:00, ο Γιώργος Ευγενίδης θα παρουσιάζει το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, ο Σπύρος Λάμπρου στην παρουσίαση  του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στις 19:50.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού και την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54, τα δελτία ειδήσεων του Star συνεχίζουν να ενημερώνουν με αξιοπιστία, αντικειμενικότητα και ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα αλλά και να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες, αναδεικνύοντας κάθε θέμα, που επηρεάζει την καθημερινότητά τους.

Επειδή κανένα παράθυρο δεν χωράει τη μεγάλη εικόνα, πάψε απλά να κοιτάς, ξεκίνα να βλέπει ειδήσεις στο Star.  Η μεγάλη εικόνα της επικαιρότητας από τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό όμιλο, το μεγάλο ταξίδι μας κάθε μέρα για να βιώνεις την επικαιρότητα όπως εμείς, για να ζεις την ενημέρωση σαν δική σου εμπειρία» αναφέρει το Star.