Τηλεθέαση: Mεγάλη άνοδος χθες για το Mega - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Τηλεθέαση: Mεγάλη άνοδος χθες για το Mega

Την έκπληξη έκανε το Mega στα νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για χθες Δευτέρα 23 Αυγούστου, το Μεγάλο Κανάλι βρέθηκε στην τρίτη θέση της ημερήσιας κατάταξης, σημειώνοντας ρεκόρ για το διάστημα επαναλειτουργίας του.

Πιο συγκεκριμένα συγκέντρωσε ποσοστό 10,6%, ενώ στην πρώτη θέση ήταν ο Alpha με 13,6%, ενώ δεύτερος ακολούθησε ο ΣΚΑΪ με ποσοστό 11,5%.

Το Star κατέλαβε την τέταρτη θέση με 10,5%, ενώ μονοψήφια ποσοστά σημείωσαν το Open TV με 9,3% και ο ΑΝΤ1 με 8,9%.

Τα κανάλια της κινήθηκαν κάτω του 7% (ΕΡΤ-1 6,9%, ΕΡΤ-2 1,8%, ΕΡΤ-3 1,4%).

«Κοινωνία Ώρα Mega»: Θερμή υποδοχή από τους τηλεθεατές

Δυναμική πρεμιέρα για την «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη με την τηλεθέαση να φτάνει σε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 18-54, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA πέρασε πρώτη με ποσοστό 16,4%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό η «Κοινωνία ώρα MEGA» έφτασε μέχρι και 25,6%. Η κυρίαρχη θέση της εκπομπής στον πίνακα τηλεθέασης καταγράφεται και με τη διαφορά 7,6 ποσοστιαίων μονάδων από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του ανταγωνισμού (ΣΚΑΙ : 8,8%, OPEN: 7,2%, ΕΤ1: 6,2%).  

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μας μεταφέρουν καθημερινά από τις 05:00 την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητα της ημέρας και όλων των θεμάτων που μας απασχολούν με άποψη, αμεσότητα αλλά και χιούμορ.