ΔΕΗ: Διαγραφή οφειλών για τους πελάτες που τα σπίτια σπίτια τους καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

ΔΕΗ: Διαγραφή οφειλών για τους πελάτες που τα σπίτια σπίτια τους καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές

Διαγραφή οφειλών για πελάτες των οποίων τα σπίτια υπέστησαν καταστροφές από τις πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα εδώ και μία εβδομάδα ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Ειδικότερα, η εταιρεία προχωρά σε διαγραφή του συνόλου των χρεών που αφορούν σε χρεώσεις ενέργειας προς τη ΔΕΗ είτε είναι ληξιπρόθεσμες είτε τρέχουσες οφειλές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΔΕΗ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Ανταποκρινόμενη πλήρως στη διαχρονική της σχέση με τους πελάτες της προχωρά σε διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Συγκεκριμένα, θα διαγραφεί το σύνολο των οφειλών, που αφορούν σε χρεώσεις ενέργειας, προς τη ΔΕΗ είτε αυτές είναι ληξιπρόθεσμες είτε τρέχουσες οφειλές.

Η επιχείρηση θα αναλάβει τη διαγραφή μετά την ενημέρωσή της από το μητρώο πληγέντων για τους πολίτες που ανήκουν στο πελατολόγιό της. Οι πελάτες θα ενημερωθούν εγγράφως για τη διαγραφή της οφειλής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους».