Μικρά βέλη

— Νομικός δεν είμαι, αλλά νομίζω ότι πρέπει να αυστηροποιηθεί ο ποινικός κώδικας. Εννοώ δηλαδή το ισόβια για εγκληματίες δολοφόνους και παιδεραστές να είναι όντως, πραγματικά, ισόβια δεσμά. Δηλαδή αυτό το τέρας ο πιλότος, εάν εκτίσει τα 3/5 της ποινής των 25 ετών κάθειρξης, δηλαδή πραγματικά κανά 15αρι χρόνια, θα βγει έξω; Στα 47; Και εάν πάει σε αγροτικές φυλακές λιγότερο; Χρειάζεται να εφαρμοστεί η μέγιστη των ποινών και να κοπούν κ@@οι ώστε να μειωθούν στο μέλλον κι αυτά τα φαινόμενα.

— Εγώ μόνο αυτό το άμοιρο το παιδάκι σκέφτομαι… Θα σηκώσει βαρύ Σταυρό, εξαιτίας ενός καθάρματος που αυτοπροσδιοριζόταν ως πατέρας. Πραγματικό τέρας όμως.

— Xωρίς να θέλω να περιαυτολογώ, κάτι μου έλεγε από την αρχή, ότι αυτός ήταν ο ύποπτος. Ο κόσμος πλέον έχει γίνει άκρως νοσηρός και απάνθρωπος… Ούτε επεισόδιο Δέκατης Εντολής να ήταν… Κι όμως είναι μια σκληρή, τραγική πραγματικότητα…

— Έχει καταλάβει τι είπε ο Μπαλάσκας; Ή ακόμα; Ακούμε τα πιο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ πράγματα και έχουμε πάθει και ανοσία…

— Πάντως ο ΟΟΣΑ δείχνει σταθερά στις μετρήσεις για χρόνια τους Έλληνες πρώτους σε ώρες εργασίας στην Ευρώπη. Γιατί κατά τ΄ άλλα θέλει η Ευρώπη να εξισωθούμε με τους ρυθμούς της…

— Kαλή η προσπάθεια της Φώφης να στρέψει το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) προς τα Αριστερά με αφορμή το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, αλλά όλα τελείωσαν για το Κίνημα όταν υπέγραψε, υποστήριξε και εφάρμοσε Μνημόνια. «Πέθανε» η ιστορική παράταξη.

— Πόσοι από τους 300 της Βουλής- και πόσο- έχουν εργαστεί σε πραγματικές συνθήκες; Πόσα ένσημα έχουν; Μιας και αναφερόμαστε στο νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά…

— Eάν συμφωνήθηκε ένα ήρεμο καλοκαίρι (και όχι όπως το περσινό) μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν, αυτό είναι μόνο θετικό για τις τραυματισμένες οικονομίες των δυο χωρών. Όμως στ΄ αλήθεια πιστεύετε ότι η Τουρκική ηγεσία έχει αξιοπιστία σε ό,τι λέει, κάνει και συμφωνεί με άλλα κράτη; Είναι η πλέον αναξιόπιστη σε διεθνές επίπεδο. Το αποδεικνύει παντού και πάντα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις πάντα πρέπει να είναι πάνοπλες και έτοιμες ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο.

— Η σχεδόν ελεύθερη πτώση του Έρικσεν που πάγωσε όλον τον πλανήτη αποδεικνύει με τρόπο σαφή ότι οι άνθρωποι δεν είναι μηχανές. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές. Η βιομηχανία του θεάματος (συμπεριλαμβανομένου ποδοσφαίρου) επιτάσσει υψηλές αποδόσεις. Πρέπει να πέσουν οι ρυθμοί λίγο. Ανεξαρτήτως στην περίπτωση αυτή ιατρικών προβλημάτων αδιάγνωστων, όσοι εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας έχουν αδιανόητο άγχος πολύ πέρα από τα ανθρώπινα όρια και τρομερούς ρυθμούς ταχύτητας. Τα πράγματα δεν είναι ούτε αστεία, ούτε δεδομένα. Έχουμε να κάνουμε με Ζωές.

— Κακά τα ψέματα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις στατιστικές, όλοι όσοι αρρώστησαν βαριά, πέθαναν ή νοσηλεύτηκαν καιρό σε ΜΕΘ και γλύτωσαν στο τσακ (με πολλά προβλήματα όμως να τους ακολουθούν για χρόνια…), ήταν όλοι ανεξαιρέτως ανεμβολίαστοι. Οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σώζουν. Τα όποια περιστατικά παρουσιάζονται είναι απειροελάχιστα στον γενικό πληθυσμό (σε δείγμα εκατομμυρίων ανθρώπων) και μπορούν να παρουσιαστούν άλλωστε με οποιοδήποτε φάρμακο. Επομένως μην φοβάστε, πηγαίνετε να εμβολιαστείτε όλοι! Εγώ έκανα την πρώτη δόση και όλα είναι καλά!

Δ. Κυριακού