Ιταλία: Βίντεο απεικονίζουν τον τραγικό θάνατο της 18χρονης Σαμάν από το Πακιστάν από τον θείο της

Ένα βίντεο που δείχνει τον τραγικό θάνατο της 18χρονης Σαμάν με καταγωγή από το Πακιστάν από τον θείο της έχει περιέλθει στα χέρια των εισαγγελικών αρχών της Ρέτζιο Εμίλια της Ιταλίας.

Ειδικότερα, το ένα εκ των δύο βίντεο, με ημερομηνία στις 29 Απριλίου, απεικονίζει τον θείο της άτυχης 18χρονης να κρατά μεταλλικό φτυάρι και να κατευθύνεται πίσω από την αγροικία στην οποία ζούσε όλη η οικογένεια. Ο ίδιος ακολουθείται από δύο ξαδέλφια της κοπέλας, ενώ μετά από λίγα λεπτά τα τρία άτομα έσκαψαν τον λάκκο για να θάψουν το πτώμα της κοπέλας.

Μάλιστα, ιταλικά μέσα ενημέρωσης επεσήμαναν ότι ο 16χρονος αδερφός της Σαμάν κατέθεσε στις αρχές ότι ο θείος της Σαμάν την στραγγάλισε κατόπιν υπόδειξης των γονιών της.

Υπενθυμίζεται ότι η Σαμάν ζούσε στην Ιταλία από το 2016, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως στο νέο τρόπο ζωής της βόρειας Ιταλίας. Ωστόσο, αυτό δυσαρέστησε τους γονείς της, που την ανάγκασαν δια της βίας να παντρευτεί με «καταναγκαστικό γάμο» ξάδερφό της από το Πακιστάν.

Η ίδια είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι και είχε βρει καταφύγιο σε ειδική κοινότητα που προστατεύει κοπέλες, θύματα οικογενειακής βίας. Ωστόσο, επέστρεψε στο πατρικό της, ώστε να πάρει την ταυτότητά της ώστε να δώσει εξετάσεις για άδεια οδήγησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μητέρα της παραδέχθηκε την δολοφονία της, λέγοντας με κυνικό τρόπο ότι «ήταν η μόνη δυνατή λύση».