Γεωργιάδης: Αν όλοι αύριο πήγαιναν να εμβολιαστούν, μεθαύριο θα άνοιγαν τα πάντα- Θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Γεωργιάδης: Αν όλοι αύριο πήγαιναν να εμβολιαστούν, μεθαύριο θα άνοιγαν τα πάντα- Θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων

Aποφάσεις σύντομα θα παρθούν από τους αρμόδιους για περαιτέρω άνοιγμα των δραστηριοτήτων και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ανάμεσα σε αυτές τις αποφάσεις θα περιλαμβάνεται πλέον η μουσική στα μαγαζιά, καθώς και η αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις.

Εξελίξεις σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης θα υπάρξουν και για τα φροντιστήρια, καθώς όπως ανέφερε μετά από συζήτηση με την επιτροπή των ειδικών, θα δοθεί αυτή την εβδομάδα το πράσινο φως να ανοίξουν.

Παράλληλα ο υπουργός προανήγγειλε ότι σύντομα είναι πιθανόν να δοθεί επιπλέον χρηματοδότηση στα γυμναστήρια, καθώς θα αργήσουν να λάβουν χρήματα από τους πελάτες τους, λόγω των συνδρομών οι οποίες έχουν «παγώσει», ωστόσο ακόμα δεν θα γίνουν ανακοινώσεις είπε, γνωστοποιώντας ότι για τον σκοπό αυτόν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη.

«Εάν όλοι αύριο πηγαίναν να εμβολιαστούν, μεθαύριο θα άνοιγαν τα πάντα» υπογράμμισε ο υπουργός για την εμβολιαστική διαδικασία, ενώ αναφερόμενος στην προσωρινή αναστολή των εμβολιασμών στη Σάμο λόγω χαμηλής προσέλευσης, τόνισε ότι είναι «αδιανόητο ένα νησί να έχει κάτοικους που αρνούνται να εμβολιαστούν και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου».