Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ισχυρές ενδείξεις έχει η ΕΛ.ΑΣ για την ενοχή του πιλότου, συζύγου της Καρολάιν

Σε απολογία εξελίχθηκε νωρίτερα σήμερα η κατάθεση του 32χρονου πιλότου συζύγου της Καρολάιν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε σε αντιφάσεις και δεν κατάφερε επαρκώς να πείσει στις καίριες ερωτήσεις των αστυνομικών αρχών, αναφορικά με τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πλέον συλλέγουν στοιχεία τα οποία μπορεί να είναι ικανά να αποδείξουν την ενοχή του συζύγου της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές βασίστηκαν σε στοιχεία όπως το κινητό του υπόπτου, τη κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας του σπιτιού και το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν, τα οποία όλα μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς και τις περιγραφές του 32χρονου συζύγου της.

Τι ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ νωρίτερα

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο, ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Απόστολος Σκρέκας, κατά την έκτακτη ενημέρωση.