Τσίπρας: Το Πάσχα, η Ανάσταση, είναι ο μέγας συμβολισμός της νίκης της ζωής που είναι και νίκη του ανθρώπου - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Τσίπρας: Το Πάσχα, η Ανάσταση, είναι ο μέγας συμβολισμός της νίκης της ζωής που είναι και νίκη του ανθρώπου

Μήνυμα για την Ανάσταση και τις ημέρες του Πάσχα, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Οι μέρες του Πάσχα είναι κάθε χρόνο μέρες ειρήνης, αγάπης, συμπόνιας και αλληλεγγύης. Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ζούμε δύσκολες μέρες», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Επισημαίνει ακόμα ότι η σκέψη όλων μας είναι πρώτα σε εκείνους που δίνουν τη μάχη της ζωής, μέσα στην ασφυξία των νοσοκομείων

«Σε εκείνους που στέκονται με τις λευκές μπλούζες στο πλάι τους. Στις χιλιάδες οικογένειες που πενθούν την απώλεια. Σε όσους συμπολίτες μας περνούν ώρες στέρησης, ανεργίας, ανασφάλειας, φτώχειας, ακόμα και απόγνωσης» σημείωσε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ακόμα ότι αυτές οι μέρες «είναι και μέρες ελπίδας: Ότι το φως θα νικήσει το σκοτάδι. Η ζωή θα πατήσει τον θάνατο. Το Πάσχα, η Ανάσταση, είναι ο μέγας συμβολισμός της νίκης της ζωής. Που είναι και νίκη του ανθρώπου. Αυτή η βεβαιότητα του ανθρώπου, ότι μπορεί να φτιάχνει το μέλλον του με τα δικά του χέρια και τις δικές του επιλογές κατ’ εικόνα και ομοίωση των ονείρων του, είναι που κινεί τον κόσμο προς τα εμπρός», σημείωσε.

Εγγύηση ότι θα τα καταφέρουμε και σήμερα είναι η πίστη στις δυνάμεις μας, η ανθρωπιά, η ενότητα, η αλληλεγγύη, η επιμονή, το θάρρος, ο αγώνας για τη δικαιοσύνη και την ελευθερία μας δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι «μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση και να υπερβούμε τα εμπόδια προς την πρόοδο. Και θα το κάνουμε. Μ’ αυτή την πίστη, εύχομαι σε όλες και σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση», κατέληξε στο μήνυμά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.