Εμπρηστική επίθεση σε δύο επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Εμπρηστική επίθεση σε δύο επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά

Επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι χθες αργά το βράδυ σε δύο οικογενειακές επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά στον Βύρωνα. Τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς και προκάλεσαν υλικές ζημιές σε αυτές.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε με δηλώσεις του για αυτό το περιστατικό: «Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι το αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δε θα μας τρομοκρατήσουν. Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει παρά πολύ καιρό να φτιάξει αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια.  Δε θα μας τρομοκρατήσουν», υπογράμμισε.

Ο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, με ανάρτησή του στο twitter, με την σειρά του επεσήμανε:

«Η επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα ενέργεια. Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία!».