Συνεχίζει να ενισχύει τους άνεργους δημοσιογράφους η ΕΣΗΕΑ | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Συνεχίζει να ενισχύει τους άνεργους δημοσιογράφους η ΕΣΗΕΑ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 

Συνεχίζει την στήριξη σε άνεργους δημοσιογράφους η ΕΣΗΕΑ, η οποία ΕΣΗΕΑ, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή της, αποφάσισε τη συνέχιση της δράσης για την ενίσχυση των οικογενειών των ανέργων μελών της, μέσω της διάθεσης διατακτικών αγοράς τροφίμων από supermarket, για έναν ακόμη χρόνο.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, αποφάσισε τη συνέχιση της δράσης για την ενίσχυση των οικογενειών των ανέργων μελών της ΕΣΗΕΑ, μέσω της διάθεσης διατακτικών αγοράς τροφίμων από supermarket, για έναν ακόμη χρόνο.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. αποφάσισε τη διάθεση, ανά δίμηνο, στους άνεργους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οξυμμένα οικονομικά προβλήματα, διατακτικών επιταγών της υπεραγοράς «Σκλαβενίτης», αξίας 50,00 € η κάθε μία. Οι διατακτικές θα αποστέλλονται με ταχυμεταφορική στις οικίες των ωφελουμένων, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ και η ενδεχόμενη διασπορά του ιού.

Τα μέλη της ΕΣΗΕΑ, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δράση, θα πρέπει να υποβάλουν στο Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων και Υλοποίησης Προγραμμάτων (ηλεκτρονικά στο stirixi@esiea.gr), έως και την Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021:

  1. Την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής (στην οποία αναγράφονται τα οικονομικά κριτήρια προσδιορισμού των ωφελουμένων) (για να την «κατεβάσετε» πατήστε εδώ .)
  2. Το εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2019 (εφόσον δεν έχει ήδη κατατεθεί).

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»