Σεισμός στη Θεσσαλία: Μεταβαίνουν στην Ελασσόνα οι Λιβάνιος, Καραγιάννης και Φλώρος με εντολή Μητσοτάκη

Στην Ελασσόνα μεταβαίνουν με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στο Υπουργείο Επικρατείας, Θοδωρής Λιβάνιος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, με στόχο τον συντονισμό των ενεργειών για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος μεταβαίνουν στην περιοχή του σεισμού.

Στην περιοχή μεταβαίνουν, επίσης, ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος και ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Αθανάσιος Δημακογιάννης. Από το Γραφείο του Πρωθυπουργού υπήρξε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και τους δημάρχους της περιοχής ενώ υπάρχει, επίσης, διαρκής επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί με πρώτη προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή».