ΝΔ για Ελληνικό: Ο κ. Τσίπρας που επί σειρά ετών πρωτοστατούσε σε κινητοποιήσεις, συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη στάση του | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

ΝΔ για Ελληνικό: Ο κ. Τσίπρας που επί σειρά ετών πρωτοστατούσε σε κινητοποιήσεις, συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη στάση του

Για τρικυμία και αλλοπρόσαλλη στάση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την ψηφοφορία στη Βουλή για την επένδυση του Ελληνικού κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.

Η Πειραιώς με ανακοίνωσή της τονίζει συγκεκριμένα

«Η τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος. Ο κ. Τσίπρας που επί σειρά ετών πρωτοστατούσε σε κινητοποιήσεις για να μη γίνει η επένδυση στο Ελληνικό, συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη στάση του. «Εσείς δεν είστε ικανοί, όχι μόνο να διασφαλίσετε το δημόσιο συμφέρον στα πλαίσια της επένδυσης, αλλά ούτε καν να διασφαλίσετε την ομαλή της πορεία» δηλώνει στην τοποθέτησή του. Εξαπολύει μύδρους αλλά υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο. Και την ίδια στιγμή καταψηφίζει τη σύμβαση! Φίλης και Δρίτσας αποφάσισαν να μην ψηφίσουν. «Το μοντέλο ανάπτυξης που προωθείται, είναι εχθρικό για τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας» δηλώνει ο κ. Φίλης, μιλώντας για «σταθερή και αταλάντευτη στάση υπέρ του δημοσίου συμφέροντος». Τουλάχιστον δεν υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που ξέρουμε τόσα χρόνια».