Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας- Φτάνουμε στο τέλος του πολέμου με τον κορωνοϊό και στο τέλος θα βγούμε νικητές - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας- Φτάνουμε στο τέλος του πολέμου με τον κορωνοϊό και στο τέλος θα βγούμε νικητές

«Εάν είχαμε σπεύσει να κάνουμε αυτό που ζητούσε η αντιπολίτευση από τον περασμένο Απρίλιο, θα είχαμε κάνει επιτάξεις χωρίς να τις χρειαζόμασταν τότε, ξοδεύοντας δεκάδες εκατομμύρια. Όμως τώρα που απαιτείται η συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα, προχωράμε σε πρώτη φάση σε συνεργασία μαζί του», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.

«Βασικός στόχος παραμένει μέχρι τα τέλη Απριλίου να έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών και οι πάσχοντες από κάποιο βαρύ νόσημα. Φτάνουμε στο τέλος του πολέμου με τον κορωνοϊό και στο τέλος θα βγούμε νικητές» υπογράμμισε. Εξήγησε ότι η στρατηγική της κυβέρνησης για την συνέχεια της αντιμετώπισης της πανδημίας στηρίζεται σε δυο πυλώνες. Ο πρώτος αφορά την ενίσχυση του ΕΣΥ και ο δεύτερος στοχεύει στην μερική αποσυμπίεση με μέτρα που θα δώσουν μια ανάσα ελευθερίας στους πολίτες από εδώ και πέρα.

Στην συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να εξαπολύσει τα πυρά του στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι «προτιμά το δρόμο από το νόμο». Ακόμα ότι εντάσσει τον covid στην ατζέντα της κομματικής μάχης και πως ακολουθεί ένα υγειονομικό και κοινωνικό σαμποτάζ όπως το χαρακτήρισε.

Σε άλλο σημείο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, καθώς στόχος του όπως είπε είναι η κυβέρνηση να κριθεί για τη συνολική πολιτική της, και για τα συγκεκριμένα «παραδοτέα» που θα αφορούν την ανάταξη της χώρας.