ΜέΡΑ25: Ο Χρυσοχοΐδης αντί να ζητήσει μία συγγνώμη, επιτίθεται στην αντιπολίτευση και τους πολίτες - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

ΜέΡΑ25: Ο Χρυσοχοΐδης αντί να ζητήσει μία συγγνώμη, επιτίθεται στην αντιπολίτευση και τους πολίτες

«Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορούσε και έπρεπε να ανοίξει το στόμα του σήμερα ο κ. Χρυσοχοΐδης, ήταν για να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γι’ αυτή την πρωτοφανή βία που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες από τις κατασταλτικές του δυνάμεις» τόνισε το ΜέΡΑ25 με ανακοίνωσή του.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γ. Βαρουφάκη,  Μιχάλης Κριθαρίδης επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τονίζοντας ότι «Αντ’ αυτού, ο υπουργός δήθεν Προστασίας του Πολίτη του κ. Μητσοτάκη, όχι απλώς δεν βρήκε μία συγγνώμη να μας πει, αλλά εξαπέλυσε και επίθεση στην αντιπολίτευση, στο ΜέΡΑ25 και τους δημοκρατικούς πολίτες που ανησυχούν πραγματικά με τα όσα βλέπουν καθημερινά πλέον από το καθεστώς Μητσοτάκη- Χρυσοχοΐδη».

Και η ανακοίνωση καταλήγει:  «Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο βέβαια από έναν υπουργό εντεταλμένο της αμερικανικής πρεσβείας, που επί δικής του θητείας και πάλι καταπατήθηκαν βάναυσα και πρωτοφανώς τα ανθρώπινα δικαιώματα με τη διαπόμπευση τότε των οροθετικών γυναικών, και που καταδίκαζε με την κοινοβουλευτική του ψήφο τον ελληνικό λαό στα Μνημόνια τα οποία ούτε καν έμπαινε στον κόπο να διαβάσει» υπογραμμίζει στην ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25.