Η ελάχιστη συνεισφορά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν να σταματήσουν να συμβάλλουν στην μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Η ελάχιστη συνεισφορά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν να σταματήσουν να συμβάλλουν στην μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για αντιφάσεις στελεχών του αναφορικά με την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού ασκεί η ΝΔ.

Το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος στρέφει τα «πυρά» του ιδιαίτερα κατά του συμβούλου του Αλ. Τσίπρα για θέματα Υγείας, Γρηγόρη Γεροτζιάφα και στηλιτεύει την στάση του γι΄ αυτό το θέμα και γενικότερα καλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να «σταματήσουν να συμβάλλουν στην μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες και να μην επιδίδονται σε ακτιβισμό που υπονομεύει τα μέτρα».

Η ΝΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει μονότονα ότι η Αττική θα γίνει Μπέργκαμο και ταυτόχρονα αντιδρά σε οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας, ο άτυπος σύμβουλος του κ. Τσίπρα για θέματα Υγείας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ανάμεσα σε διάφορα άλλα παραληρηματικά, καλεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο της Αριστεράς «να βγει από τον λήθαργο και τον φόβο της πανδημίας» και «να προκαλέσει λαϊκές κινητοποιήσεις τώρα».

Λες και η πανδημία είναι λήθαργος κι όχι πραγματικότητα, ο κ. Γεροτζιάφας που είχε προ ημερών περίοπτη θέση στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το «νέο ΕΣΥ» και τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία στη χώρα μας, καλεί τον κόσμο στο δρόμο.

Η ελάχιστη συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του στην κοινή προσπάθεια θα ήταν να σταματήσουν να συμβάλλουν στην μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες και να μην επιδίδονται σε ακτιβισμό που υπονομεύει τα μέτρα. Αλλά δυστυχώς κάνουν ακριβώς το αντίθετο» επισημαίνει η ανακοίνωση της Πειραιώς.